Magnified Healing ®

Magnified Healing ® se prenosi kroz četiri stupnja:

Magnified Healing ® 1. faza
Magnified Healing ® Slavlje
Magnified Healing ® 3. faza – praktičar „Svjetlosnog iscjeljivanja“
Magnified Healing ® 3. faza – majstor-učitelj „Svjetlosnog iscjeljivanja“

Magnified Healing ® je poklon kojeg je božica Kuan Yin kao članica karmičkog odbora donijela čovječanstvu. Ova tehnika se primjenjuje radi bržeg iscjeljivanja i pročišćenja čovječanstva i Majke Zemlje.
Koristimo dah, zvuk, pokret i boju i na taj način sudjelujemo u sustvoriteljskom procesu iscjeljenja i dovodimo Božansko Savršenstvo u djelovanje. Ovdje i sada. Mi postajemo Magnified Healing – Biće Svjetlosti i spremni smo se nositi sa izazovnim i teškim vremenima. Također, služimo drugima u njihovom iscjeljenju.
Iscjeljujemo i aktiviramo svoje uspavane Božanske potencijale. Kroz ta iscjeljenja ostvarujemo sebe kao Božansko Biće koje doista jesmo.
Sound of Hope nudi iscjeljujuće tretmane tehnikom i energijom Magnified Healing-a, kao i radionice na kojima ovu tehniku možeš naučiti za samostalno korištenje.

∞∞∞∞∞∞∞∞

Što se događa kada prakticiramo Magnified Healing ®?
Iscjeljujemo sebe na svim razinama
Čistimo prošlu negativnu karmu
Aktiviramo sve niti DNK (naše božanske potencijale)
Širimo kvalitete Božanske Ljubavi, Božanske Mudrosti i Božanske Moći
Dovodimo bijelu Svjetlost Izvora u sve naše čakre i oko sebe. Stvaramo stup Svjetlosti koji nas štiti od bilo kakvih neskladnih energija
Koristimo svete izraze (mantre) radi povišenja naše vibracije
I još puno više toga
Dugi niz godina prakticiram i podučavam ovu tehniku i svjedočim mnogim iscjeljenjima, ali osobno mi je jako upečatljiva duboka osobna transformacija koja je vrlo duboka, a istovremeno vrlo nježna.
Pozivam Te, kroči na put samoostvarenja, ostvarenja svoje Božanskosti! Kroči na put Svjetla!

∞∞∞∞∞∞∞∞

VIŠE O MAGNIFIED HEALINGU
Ovo iscjeljivanje je Zemlji 1992. godine prenijela božica Kuan Yin radi duhovnog napretka čovječanstva kao i bržeg čišćenja negativnosti koje su se nakupile na našoj planeti Zemlji. Na jedinoj planeti gdje se dolazi i vježba vlastita slobodna volja.
Kuan Yin je božica milosrđa, suosjećanja i oprosta. Ona je zaštitnica majki i nerođene djece. Ime Kuan Yin znači „Ona koja čuje vapaje svijeta“. Njena služba je čovječanstvu donijeti milosrđe i iscjeljivanje.
Kuan Yin je 1992. godine uspostavila kontakt sa vlč. Gisèle King i vlč. Kathryn Anderson iz Miami-a, te im je prenijela prvo osnovni Magnified Healing®, potom ceremoniju Slavlje (Celebration), a onda i tehniku Magnified Healing ®. Danas se ova tehnika koristi u 95 zemalja.
Više informacija: www.magnifiedhealing.com

∞∞∞∞∞∞∞∞

RADIONICE MAGNIFIED HEALING® TEHNIKE
Magnified Healing ® 1. FAZA
Ova tehnika je namijenjena svima koji žele potaknuti svoj duhovni rast, iscjeljivati sebe i druge.
Kada izvodimo vježbe stvaramo posebnu vezu koja se kao spirala proteže od našeg srca do Izvora, a istovremeno i od našeg srca do središta Zemlje. Na taj način bivamo istovremeno uzvišeni i uzemljeni. Postajemo Svjetlost i širimo Svjetlost.
Što uključuje radionica 1. faze Magnified Healing-a?
Meditacija na osnaživanje
Priprema
Iscjeljivanje sebe i drugih
Inicijacija
Meditacijom za osnaživanje osvješćujemo trostruki plamen u svom srcu i svoje Više Ja.
U pripremi usklađujemo duhovne centre (čakre), čistimo kanal Svjetlosti i sustvaramo energiju Magnified Healing-a.
Iscjeljivanje sebe i drugih uključuje povezivanje živčanog sustava, iscjeljivanje sebe, iscjeljivanje drugih, uravnoteženje karme, pripremi a uzašašće, iscjeljivanje na daljinu, iscjeljivanje Zemlje.
U inicijaciji se priprema inicijacija i prima se potvrda kojom svi koji su prisustvovali radionici ovlašteni kao majstor-učitelji Magnified Healing-a.
Preduvjet za ovu radionicu je znanje i razumijevanje osnovnih metafizičkih termina poput karme, duhovnih centara (čakri), duhovne hijerarhije, trostrukog plamena, ljubičastog plamena, uzašašća.
Prakticiranje drugih tehnika iscjeljivanja nije preduvjet za učenje Magnified Healing-a.
Ovo je dvodnevna radionica (2 uzastopna dana, ukupno 14 sati poduke).
Cijena radionice: 280 €

∞∞∞∞∞∞∞∞

Tijek radionice
Na ovoj radionici, na njenom početku, polaznici će dobiti službeni udžbenik za Magnified Healing ®, a na kraju drugog dana će primiti inicijaciju i službeni diplomu.
Nakon jedanaestodnevne prakse koju preporučujemo prakticirati svaki dan u tih 11 dana (naravno, kasnije ona postaje dio svakodnevnog prakticiranja, jer to počinje biti načinom života), koja slijedi, dakle nakon ove radionice sudionici koji su završili 1. fazu ovlašteni su samostalno podučavati 1. fazu svojim polaznicima, bilo gdje u svijetu.
Više informacija o ovoj radionici: www.magnifiedhealing.com/workshop.php

∞∞∞∞∞∞∞∞

Magnified Healing ® Slavlje
Magnified Healing ® Slavlje je proslava na kojoj slavimo sve nas kao majstore koji to dosita jesmo i sveto iscjeljenje koje se događa.
Magnified Healing ® Slavlje se sastoji od dva dijela. Prvi dio je radionica na kojoj praktičari 1. faze Magnified Healing-a uče kako provoditi svečanost Slavlja. Nakon radionice slijedi sama Ceremonija Slavlja koja je otvorena široj javnosti – svima onima koji žele primiti iscjeljenje, i to bi bio praktični dio ove radionice. Svečanost provode praktičari koji su završili radionicu.
Ovo je jednodnevna radionica. Sastoji se od dva dijela: teoretski dio (5-6 sati poduke) i praktičnog dijela, odnosno same Svečanosti (u trajanju 2-3 sata – ovisno od broja gostiju).
Preduvjet za ovu radionicu je završena radionica 1. faze Magnified Healing-a.
Cijena radionice: 100 €
Polaznici će dobiti služeni udžbenik za Maginifed Healing ® Slavlje za teoretski dio, a na kraju same Svečanosti, kada praktično sudjeluju na istoj, i diplomu.
Više informacija o ovoj radionici: www.magnifiedhealing.commhcelebration.php

∞∞∞∞∞∞∞∞

Magnified Healing ® 3. faza – praktičar „Svjetlosnog iscjeljivanja“
Magnified Healing ® „Svjetlosno iscjeljivanje“ je prenio arkanđeo Melkizedek. Ovo je napredniji sustav iscjeljivanja. Ovdje su sve energije osnovnog Magnified Healing-a proširene, pojačane i podignute na kozmičku razinu. Samim time imaju visoku vibracijsku frekvenciju.
Sada koristimo laserske zrake koje oblikuju svete geometrije.
Stječemo znanje i vještine za razvijanjem dva oblika intenzivne laserske Svjetlosti:
Široka laserska zraka koja se koristi za tretiranje svih tjelesnih sustava, na čin da se skenira, čisti, oslobađa, transmutira i rekonstruira
Fina laserska zraka koja se primjenjuje na određeni, specifični tretman (tumor, organ, i sl.)
Preduvjet za ovu radionicu: završena radionica 1. faze Magnified Healing-a barem četiri mjeseca ranije, te vježbanje procesa 1. faze Magnified Healing-a svakodnevno tijekom 11 dana prije ove radionice. Radionica Magnified Healing ® Slavlja nije uvjet za pristupanje ovoj radionici.
Radionica je dvodnevna (2 uzastopna dana, 14 sati poduke).
Cijena radionice: 325 €
Polaznici će dobiti udžbenik za 3. fazu, kao i diplomu praktičara 3. faze. Praktičari su ovlašteni koristiti ovu tehniku za iscjeljivanje drugih i sebe, ali nemaju ovlaštenja podučavati svoje učenike.
Više informacija o ovoj radionici: www.magnifiedhealing.com/mhthird.php

∞∞∞∞∞∞∞∞

Magnified Healing ® 3. faza – majstor-učitelj „Svjetlosnog iscjeljivanja“
Na ovoj radionici praktičar 3. faze Magnified Healing-a prima dublje razumijevanje kako bi bio ovlašten podučavati i držati radionice za praktičare 3. faze.
Preduvjet za ovu radionicu:
Završena radionica za praktičare 3. faze Magnified Healing-a barem šest mjeseci ranije
Završena radionica Magnified Healing ® Slavlja
Podučavanje 1. faze Magnified Healing-a barem šest mjeseci prije ove radionice
Raditi osnovnu praksu 1. faze Magnified Healing-a 11 dana neposredno prije ove radionice.
Na ovoj radionici praktičar će dobiti udžbenik i diplomu majstora-učitelja 3. faze koja će omogućiti samostalno vođenje radionice za praktičare 3. faze „Svjetlosnog iscjeljivanja.“
Cijena radionice: 530 €
Radionicu Magnified Heling ® 3. faza – majstor-učitelj „Svjetlosnog iscjeljivanja“ je ovlašteno voditi samo 12 velikih majstora učitelja (Grand Master Teacher) Magnified Healing-a na svijetu.
Više informacija o ovoj radionici: www.magnifiedhealing.com/mhmaster.php

Dogovorite svoj tretman ili radionicu Magnified Healing ® u Sound of Hope.

„Budući da nam je sudbina da postignemo savršenstvo, čovječanstvu je dan Magnified Healing ®, jedno od svetih oruđa da započnemo proces uspinjanja, čišćenja, pročišćavanja, transmutaciji i uzašašća svog čitavog bića.“ , vlč. Gisèle King.